maanantai 11. huhtikuuta 2011

Ensimmäinen kisaviikonloppu takana

Kilpailureissulta on nyt kotiuduttu ja reissusta jäi kokonaisuudessaan todella positiivinen fiilis. Tuloksena kaikista kilpailuista virheetön suoritus. Talli osoitti vankan ammattitaitonsa ja auto toimi koko viikonlopun ajan moitteetta, niinkuin jo aiemmissa testeissäkin.
1. Kisa:
Lähtö sujui hyvin, vaikka ensimmäinen starttiharjoitus tuli tehtyä lähdettyäni lämmittelykierrokselle. Varma ja virheetön ajo toi lopulta sijan 14.
2. kisa:
Lähtö ei onnistunut lainkaan, en päässyt kunnolla liikkeelle, kuitenkin kilpailu meni loppuun asti hyvin, nousin vielä viimeisellä kierroksella 2. mutkan ohituksella yhden sijan, nousten 20. sijalle.
3. kisa:
Loistava lähtö paikalta 14, 1. mutkassa olin sijalla 13, 2. mutkan jälkeisellä pitkällä takasuoralla uudemman malliset FR2.0:t tulivat suoralla selvällä nopeuserolla ohitse ja putosin muutaman sijan. 4. mutkassa välttääkseni kolarin, jouduin vielä kiertämään mutkan hieman leveänä, jonka johdosta sijoitus vielä laski jokusen pykälän. Tämän jälkeen alkoi kova kiri ja maalissa olin sijalla 16.

Tästä on nyt hyvä jatkaa. Seuraava kilpailu on vielä auki, tavoite on päästä ajamaan mahdollisimman monta osakilpailua tänä vuonna. Suuret kiitokset kaikille tukijoille, jotka ovat mahdollistaneet testit ja ensimmäisen NEC -osakilpailun!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti